professional barber holding a hair trimmer in her hands - kapper stockfoto's en -beelden

Stylisten die in kapsalons werken.

De zon schijnt fel in de zomer – we zouden er goed aan doen hiervan te profiteren. Zonneschijn is een prachtige zegen voor ons haar. Het maakt ons haar glanzend en levendig. Natuurlijk moeten we de nodige zorgvuldigheid betrachten bij het beschermen van onze huid tegen schadelijke stralen.

We moeten een gezonde levensstijl aanleren. Gelukkig zijn er veel voordelen aan het mijden van de zon.

In de afgelopen 50 jaar heeft de wetenschap een groot bewustzijn ontwikkeld van de levensstijlen die bescherming tegen de zon met zich meebrengen. In de westerse landen gebruikten vrouwen meer dan ooit make-up in het openbaar. Het dragen van make-up werd als mooi beschouwd. In een beroemde lippenstiftreclame hoorde men Max Factor zelfs zeggen dat lippenstift haar toiletborstel was.

Er is echter veel bewijs dat suggereert dat het dragen van make-up een bepaald percentage van de tijd niet gunstig is voor onze huid. Een van de belangrijkste zorgen is acne. Veel tieners hebben dikke lagen make-up en soms verergert het hun puistjes. Zoals bij alle puistjes, zijn ze bedekt met make-up. De zware make-up verergert het probleem in feite. Er zijn onderzoeken van de Global Association of Medical Cosmetic and Aesthetic Surgery die echter stelden dat make-up in de vorm van blush, eyeliner en oogschaduw het probleem zou kunnen verergeren en stelden voor dat opticiens hun patiënten leren hoe ze natuurlijke looks op hun gezicht kunnen aanbrengen.

Het dragen van waterdichte mascara en waterdichte mascara is ook een ander cosmetisch nee-nee. Dit soort cosmetica klampt zich vast aan het haar en kan langzaam het haar zelf beschadigen. Een verzoek dat Go Easy Pilates-leraren voorstellen, is het dragen van verhullende make-up. Make-up, die waterdicht is en wordt geleverd met een temperatuurbehoudend element, is gewoon niet schadelijk. suggesties ze bevatten make-up met een hydraterend element.

leraar en leerling hebben voorgesteld om vloeipapier te gebruiken in plaats van een trekje. Het idee is om de vorm van het oog groter te laten lijken. De foto, vergelijkbaar met traditioneel vloeipapier, is om een ​​rechthoekige vorm aan te nemen en vervolgens diagonaal op de hoeken te snijden.

Zwarte mascara is een suggestie voor tieners, als ze de geur aankunnen. Er zijn echter enkele aantrekkelijke bruine mascara's op de markt.

Waterproof mascara wordt ook een bijzondere bezigheid. Persoonlijk denk ik dat waterproof mascara een plaag is, maar aan de andere kant, als een van mijn studenten een vriend mee zou brengen die een panda wilde worden, zou ik zeker mijn geheim delen.

Scheermessen zijn nog een ding dat studenten uit mijn salon houdt. De meest logische reden is dat scheermesjes mijn kinderen ongemakkelijk maken. Wie wil zich zorgen maken of hun laboratoriumwerk al dan niet in de war is geraakt door een scheermes? Scheermessen voorkomen ook dat kinderen elkaar per ongeluk snijden, wat uiteindelijk tot een infectie kan leiden. Ik zie wel behoefte aan uitleg. Sommige van mijn studenten begrijpen niet waarom ze hun benen zouden moeten scheren, en ze weten zeker niet waarom ze geen scheermesjes mogen gebruiken, maar dat is maar goed ook. Mijn zorg is dat therapeuten niet altijd de voordelen van wegwerpscheermessen uitleggen, vooral niet als ze ze op hun benen gaan gebruiken. Je benen scheren is een onderdeel van het leven, maar het is een riskant onderdeel. Ik riskeer liever de kleine kans op littekens dan pijn en irritatie te veroorzaken bij mijn kinderen.