Manicure Hoorn

Voordat je begint te experimenteren met nail art, is het belangrijk om een paar dingen te weten. Ten eerste hoef je je voor je manicure niet aan een bepaald thema te houden. Ten tweede hoef je geen dure, professionele producten te gebruiken om een geweldige manicure te maken. Je kunt geweldige nail art maken met huishoudelijke artikelen, dus wees niet verlegen om de make-uptasjes en -bakjes van je moeder uit te proberen. Als je een beginner bent, is het essentieel om eerst de basis te leren. Dus, hier zijn enkele nail art tips die je in gedachten moet houden.

De meest eenvoudige manicure is het lakken van je nagels in een basiskleur, bij voorkeur nude. Daarna kun je wat extra versieringen toevoegen om je manicure een persoonlijk tintje te geven. Je kunt bijvoorbeeld bloemen en symbolen tekenen met een nail art penseel, of glitters aanbrengen om je nagels te laten glanzen. Werk uw manicure ten slotte af met een transparante nagellakverzegeling om de kleur te fixeren en uw nagels te beschermen tegen vlekken.

 

Donkerroze en neon manicure

Roze is een klassieker en niets kan deze kleur vervangen in de nail art wereld. Als je echter iets nieuws wilt proberen, kun je gaan voor een donkerroze mani. Neon nail art is een andere hete trend die je niet kunt negeren. Waarom combineer je deze twee trends niet om een opvallend ontwerp te maken? Ga bijvoorbeeld voor een neonroze manicure met een donkerroze accentnagel. Maak vervolgens een bloemendesign op je accentnagel met behulp van een nail art penseel.

Breng vervolgens een neonroze of neonoranje nagellak aan op je nagels voor een knallende kleur of als basis. Voeg vervolgens een aantal eenvoudige maar elegante bloemen toe in dezelfde kleur. Voeg nu een donkerroze accentnagel toe om de look af te maken.

 

Stervormige nagels

Het stervormige nagelontwerp is een van de populairste nail art trends. Pinterest staat zelfs vol met inspirerende voorbeelden van stervormige nagels. Om dit ontwerp te maken, heb je een nail art pen, een basiskleur naar keuze en accentnagels nodig. Begin met het lakken van het midden van je nagels met de basiskleur. Voeg vervolgens een accentnagel toe in dezelfde kleur. Voeg vervolgens een tweede accentnagel toe in een bijpassende kleur. Voeg vervolgens een derde accentnagel toe in een contrasterende kleur. Voeg nu de laatste accentnagel toe in hetzelfde kleurenpalet.

Vervolgens kun je met een nail art penseel een schaduweffect aanbrengen op je stervormige nagels. Maak bijvoorbeeld een kleurverloop van het midden naar de randen met een schaduwpenseel.

Gestreepte manicure

De gestreepte manicure is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste en meest beginnersvriendelijke nail arts. Om dit ontwerp te maken, heb je een nail art penseel, een nail art pen, een basiskleur en twee of meer kleuren nagellak nodig. Begin met het lakken van je nagels met de basiskleur. Gebruik vervolgens het nail art penseel om lijnen op de punt van je nagels te zetten.

Gebruik vervolgens de nail art pen om diagonale lijnen te trekken. Gebruik vervolgens twee kleuren om een gemêleerd effect te creëren. Lak bijvoorbeeld een grote streep met één kleur en een kleinere streep met een contrasterende kleur. Werk uw manicure af met een transparante of nude nagellak.

 

DIY mani hacks

Nu je op de hoogte bent van de populairste nail art trends, is het tijd om deze DIY mani hacks te ontdekken. Laten we beginnen met de meest interessante DIY mani hacks.

Laten we zeggen dat je een handvol nagellakken in huis hebt liggen. Bijvoorbeeld, je hebt een flesje roze nagellak, een flesje neon nagellak of zelfs een flesje zwarte nagellak. Vervolgens kun je met deze nagellakken een gradiënt manicure maken. Lak bijvoorbeeld de punt van je nagels met de roze nagellak. Lak vervolgens het midden van uw nagels met een soortgelijke kleur. Lak vervolgens de randen van uw nagels met dezelfde zwarte nagellak. Tot slot lak je het midden van je nagels met een soortgelijke kleur, zoals een roze nagellak.

Voor een andere DIY manicure hack, kun je een huishoudelijk voorwerp gebruiken om een unieke manicure te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een puntenslijper gebruiken om ingewikkelde patronen op je nagels te maken.

DIY manicure hacks – nagelkunst penselen

Als je op zoek bent naar een unieke nail art borstel, zijn er tal van opties die er zijn. Je kunt een houten tandenstoker, een schroevendraaier of zelfs een pijpenrager gebruiken om een interessant ontwerp te maken. Gebruik bijvoorbeeld een schroevendraaier om een spiraalvormig patroon op je nagels te maken. Gebruik vervolgens een pijpenrager om een bloemmotief te maken. Voor een andere DIY mani hack, kun je een nail art brush gebruiken om een gradiënt manicure te maken. Gebruik bijvoorbeeld een nail art penseel om je tips te lakken met de basiskleur. Lak vervolgens het midden van je nagels met een kleurverloop. Lak nu de randen van je nagels met dezelfde kleur of een vergelijkbare kleur.

DIY mani hacks – glitter

Glitter is waarschijnlijk een van de meest interessante en populaire DIY mani hacks. Je kunt het gebruiken om een flitsende manicure te creëren of ingewikkelde ontwerpen op je nagels te maken. Gebruik het bijvoorbeeld om een manicure met kleurverloop te maken of een bloemendesign op je nagels te maken. Gebruik het vervolgens om een gradiënt manicure of een chevron patroon op je nagels te maken. Voor een andere DIY mani hack, kun je glitter gebruiken om een sprankelende manicure te creëren. Gebruik het bijvoorbeeld om een gradiënt manicure of een chevron patroon op je nagels te maken. Nu kun je je glitter nail art hack gebruiken om een sprankelende manicure of een chevron patroon te creëren.