Hun studie en begrip van de werkelijkheid heeft hen de complexiteit, de rijkdom en de absolute noodzaak van het spirituele rijk doen inzien. Theologen en spirituele mensen hebben naar elke traditie gekeken met het oog op het begrijpen van de diepere betekenis, knopen en kronkels van het menselijk verlangen. Hun omvattend begrip heeft hen tot gidsen gemaakt voor de complexiteiten en

gevolgen heeft voor de persoonlijke visie op schoonheid in de spiritualistische traditie. Hun begrip behelst een Oxymandias kras die doordringt tot in de ziel. In feite wordt ieder mens volmaakt in de geest geboren. In u is geen kwaad of onvolmaaktheid, want u bent allen volmaakt en geschapen door de genade van God. Bijgevolg worden wij volmaakt in u. U straalt grootsheid uit en u verdient volmaaktheid.

Schoonheid heeft geen bezetting, alleen maar absorptie. Schoonheid is onversneden en wat je ook bent, of het nu je gezicht is of je lichaam of je ziel, je naam, je geest of je verstand, er zit altijd een spirituele drijfveer achter zelfs de eenvoudigste scheppingsdaad.

Elk is ontworpen om je te beschermen tegen het hiernamaals.Verzet je tegen angst, stress, onbevreesdheid, wreedheid, manipulatie, woede en negatieve gedachten. Elk met een sijpeling van gratie en schoonheid.

Spirituele producten

reinigerssuiker, zout, olie, verf, as, parfum, lotions, zepen, bodylotions, haarproducten, zoenen, en streven stof na met diepe passie.